Al 4 generaties verstand van lekker vlees

 Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten

Slide background

Welkom bij Jacco & Inge Rodenburg

Slide background

Onbetwist uw rundvleesspecialist

Slide background

Al 4 generaties verstand van lekker vlees

Slide background

De Dry-Aged specialist van Nederland

Slide background

Mooi mals en smaakvol rundvlees

Slide background

Dagverse maaltijden uit eigen keuken

Voor de feestdagen graag online bestellen!

Gourmet kunt u dit jaar ook online bestellen. Liever een keus maken in de winkel? Ook dit jaar hebben wij weer een Live gourmetshow!

Wij wensen u smakelijke feestdagen en een gezond 2021!

Bestellen uw gourmet

Gevulde kalkoen & Wild

Heerlijke rollades

Barbecuepakketten

Niets is fijner dan een mooie zomerdag afsluiten met een barbecue! Zijn jullie samen of verwacht je een grote groep? Eten er kinderen mee? Of mensen met een uitgesproken smaakvoorkeur? Wij bieden voor ieder wat wils. Kies uit onze speciale barbecue-pakketten. Of stel zelf een pakket samen. En vul die aan met onze dagverse salades en sauzen. Samen maken we er een heerlijke zomer van.  

BUURT PAKKET: A

1 Kipsaté stokje 

1 Varkenshaassaté

1 Runder Hamburger 

BUURT PAKKET: B

1 Gemarineerd Filetlapje 

1 Varkenshaas Shaslick 

1 Gemarineerde Speklap 

BUURT PAKKET: C

1 Drumstick (voorgegaard) 

1 Golfstick 

1 B.B.Q. Karbonade

PAKKET SPIESJES

1 Varkenshaas saté
1 Biefstukspies 
1 Kipsatéstokje 
1 Varkenshaas shaslick 
1 Golfstick 

PAKKET VLEUTERWEIDE

1 Runderhamburger 
1 Varkenshaas saté
1 Super Kipsaté 
1 stukje spare-rib 
1 Biefstukspies. 

Barbecue voor iedereen!

Maak jouw barbecue bijzonder met de specialiteiten van Uw Slager. Of je nu gaat voor een traditioneel spiesje of menu of wil je liever culinair uitpakken met een bijzonder groot stuk vlees die meerdere uren op de barbecue gegaard moet worden. Uw Slager heeft alles in huis om van jouw barbecue een waar feest te maken.

Bestel in onze webshop

Bekijk ons complete barbecue assortiment in onze webshop. 

Vandaag voor 15:00 uur besteld, morgen afhalen tijdens de reguliere openingstijden.

Dry Aged beef, perfecte rijping

De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.

Zondag van 12:00 tot 17:00 uur geopend!

US Rodenburg 24

Gegevens

Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail

Openingstijden

maandag
30-11
09:00 - 18:00
dinsdag
01-12
08:00 - 18:00
woensdag
02-12
08:00 - 18:00
donderdag
03-12
08:00 - 18:00
vrijdag
04-12
08:00 - 18:00
zaterdag
05-12
08:00 - 16:30
zondag
06-12
12:00 - 17:00

Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl