Al 4 generaties verstand van lekker vlees
Uw Slager Jacco Rodenburg, Vleuten
Zondag 22 december gesloten
Maandag 23 december 8:00 - 13:00
Dinsdag 24 december 8:00 - 13:00
Eerste & Tweede Kerstdag gesloten
Vrijdag 27 december 12:00 - 18:00
Oudjaarsdag 8:00 - 14:00
Nieuwjaarsdag gelsoten
Donderdag 2 januari 12:00 - 18:00
De Dry-aged methode ontstond in Amerika toen het geslachte buffelvlees getransporteerd werd. De buffels werden in wagons vervoerd in open lucht en daardoor verloor het vlees aan vochtigheid. Het vlees droogde dus op natuurlijke wijze. Deze methode bestaat uit droogrijping. Na het natuurlijke proces kreeg het vlees een heel donkere kleur, vergelijkbaar met gestold bloed. Deze zwarte laag is in werkelijkheid heel droog en zorgt voor bescherming en bewaring van de binnenkant van het vlees.
Jacco Rodenburg
Middenburcht 15
3452MS Vleuten
T: 0302617977
F: 0302662010
E: Stuur een mail
Webdesign & Fotografie door Keurweb.nl